De ce Arta Negocierii ?

Multe persoane m-au intrebat de ce am ales sa fac acest blog. De ce am ales sa strang aici informatii pe care cu putina atentie, oricine (daca stie sa le caute) le poate gasi pe Google.
Am ales sa fac asta deoarece acest blog se vrea a fi mai mult decat o sursa de informatii si definitii. Doresc sa il fac un loc unde fiecare putem invata cate ceva, unul de la celalalt, din experientele fiecaruia.



Nu vreau ca Arta Negocierii sa fie doar un alt site pe care lumea intra, gaseste informatiile necesare si pleaca la fel de repede cum au intrat. Doresc ca prin aceste articole sa va fac curiosi sa reveniti.Imi doresc ca impreuna sa invatam cum sa obtinem cu mai multa usurinta lucrurile pe care ni le dorim. Lucruri pentru care suntem nevoiti sa muncim foarte mult timp dar printr-un cuvant spus gresit, putem pierde tot.
Eu personal nu am o experienta iesita din comun, sunt doar doi ani de cand lucrez in acest domeniu. Dar in tot acest timp, am invatat ca pentru a construi ceva nu este nevoie doar tactici sau definitii invatate pe de rost. Acestea le putem gasi la tot pasul, internetul e plin de asa ceva.
Pentru a construi ceva, este nevoie de ambitie, de dorinta de a aduna cat mai multe constiinte si mai ales e nevoie sa iti placa ceea ce faci. E nevoie sa pui in practica toate aceste lucruri. Daca pusi in fata faptului nu suntem in stare sa facem ce am invatat, atunci toate definitiile si principiile negocierii pe care le-am tot citit si rascitit, sunt inutile. Trebuie sa invatam cum sa ne reactionam in orice situatie in care e posibil sa fim pusi. Trebuie sa fim pregatiti :)

Sa stii cum sa iti alegi cuvintele, sa stii sa il faci pe celalalt sa inteleaga lucrurile din punctul tau de vedere e o adevarata arta.Negocierea e o arta!
Haideti sa invatam impreuna Arta Negocierii :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu