Dorinta de a reusi

De data aceasta am sa fac o mica paranteza de la tot ce tine de negociere. Pentru ca asa cum spuneam si in articolul anterior, toate cunostiintele acumulate, toate studiile si toate definitiile sunt de prisos daca nu ai acel ceva ce multora le lipseste.

Dar ce este acel ceva ?

Dupa cum o spune si titlul, pentru a reusi e nevoie de o dorinta iesita din comun.
Oricine poate sa stranga informatii. Oricine poate sa le invete, dar daca nu iti doresti cu adevarat sa invingi, daca nu ai puterea necesara sa treci peste toate piedicile, peste toate problemele, niciodata nu o sa reusesti.
Nimic nu e usor. Nici in negociere, nici in viata de zi cu zi. Peste tot apar greutati care ne impiedica sa ne atingem scopul.
Aici cei mai multi dintre noi cedeaza. Dar tot aici reusesc cei mai puternici.
Viata e ca o cursa, si depinde de fiecare in parte pe ce loc ne clasam la final.
Dar chiar si asa, nimeni nu a spus ca e o cursa corecta. Unii se nasc cu avantaje, altii cu nimic. Unii nu trebuie decat sa faca un pas pana la succes in timp ce altii trebuie sa alerge kilometrii intregi.
Depinde de tine cat de mult iti doresti sa ajungi la linia de sosire. Depinde de tine cati kilometrii esti dispus sa alergi.
Nu exista limite in ceea ce putem obtine, si daca exista acelea sunt puse doar de noi insine. Sunt puse din teama de a reusi, din prea multa comoditate sau chiar din cauza faptului ca ne-am obisnuit asa cum suntem si ne e frica sa ne dorim mai mult.
Trebuie sa depasim toate aceste bariere!
Vinuri De Colectie
Zilele trecute, aveam o conversatie cu un prieten legat de acest lucru. Concluzia lui a reusit sa ma puna pe ganduri intr-un fel in care nu a mai reusit nimeni.

Cand vrei sa faci ceva cu adevarat, cauti solutii.. Cand nu, cauti scuze..

Tu ce alegi sa cauti ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu